Ønsker du eller barnet ditt å feire bursdagen med dans?

 

Vi tilbyr ulike arrangementer!

  • Barnebursdag
  • Utdrikningslag
  • Brudevals
  • Andre eventer

 

Barnebursdag:

Dansebursdag er svært populært hos oss! Barna får en dansetime etter eget ønske med en av våre instruktører etterfulgt av 1 time som er satt av til å spise eller gjøre andre aktiviteter. Du bestemmer selv stilart eller tema! Mat tar dere med selv, men vi stiller med stoler og bord, vasker og pynter opp til bursdag. Vil du feire sammen med noen? Ingen problem, og prisen er det samme. 


Pris (inkl. 1 time forberedelse) 2500,-

 

Utdrikningslag:

 

Kjenner du noen som skal gifte seg?
Vi lager et opplegg etter eget ønske. Hva med disco-tema eller James bond? Dette er gøy både for jentegjengen og guttegjengen. Og hvorfor ikke vise det dere har lært som underholdning i bryllupet? Pris inkluderer en skreddersydd koreografi, forberedelser og miksing av musikk.


2000,- for 1 time
2700,- for 1,5 time (anbefales dersom det skal være som et dansenummer i bryllupet).

 

 

Bryllupsdans:


Skal dere gifte dere og ønsker et ordentlig dansenummer i bryllupet?
Dere får jobbe med en av våre instruktører og får en koreografi tilpasset dere og etter eget ønske. Ønsker dere klassisk vals eller noe med litt mer fart i, kanskje har dere allerede en spesiell sang dere ønsker å danse til.

 

Prisen inkluderer 6 dansetimer. 3000,-

 

 

Andre eventer:


I tillegg til å booke oss til å ha private danseklasser til ditt arrangement kan vi også komme til dere med dansere og skreddersydd dansenummer. Vi kan komme og danse på jobbfesten, bursdagfest, bryllup osv. Ta kontakt for hva dere ønsker, og vi blir enige om en pris.

 

Send forespørsel